Η Hamilton τιμά τη χρονιά του Δράκου

Το Ventura Elvis80 Skeleton – Dragon εντυπωσιάζει χάρη στο τολμηρό design του

 

Με τη χρονιά του Δράκου να πλησιάζει, η Hamilton φέρνει ξανά στην επικαιρότητα ένα από τα πλέον εμβληματικά μοντέλα της, το οποίο λανσαρίστηκε το 1957, φορέθηκε από τον βασιλιά Έλβις στην ταινία Blue Hawaii και ανακηρύχθηκε, το 2012, «Ρολόι του Γαλαξία», χάρη στην ταινία Men in Black 3.

Φέτος, με το νέο Ventura Skeleton Dragon, η Hamilton γράφει ξανά ιστορία. Σε σχήμα ασπίδας, η ασύμμετρη κάσα του έχει διαστάσεις 42,5mm x 44,6mm και είναι κατασκευασμένη από ατσάλι με επικάλυψη PVD σε μαύρο χρώμα ή στην απόχρωση του ροζ χρυσού. Η κεφαλή του δράκου εικονίζεται στο μαύρο καντράν με τη βοήθεια στρατηγικά τοποθετημένων ανοιγμάτων, μέσα από τα οποία διαφαίνονται στοιχεία του μηχανισμού. Το στόμα και τα ρουθούνια του βρίσκονται στο 9, ενώ οι φολίδες που προστατεύουν το κεφάλι του εκτείνονται στο ευρύτερο τμήμα του καντράν. Στο μοντέλο με μαύρη κάσα, τα μάτια του είναι κόκκινα, ενώ στην εκδοχή στο χρώμα του ροζ χρυσού είναι πράσινα.

Το νέο Ventura λειτουργεί με τον αυτόματο Caliber H-10, ο οποίος προσφέρει power reserve 80 ωρών, ενώ διαθέτει ελατήριο τυμπάνου από Nivachron™ για υψηλή αντοχή στα μαγνητικά πεδία, τις διακυμάνσεις της θερμοκρασίας και τα χτυπήματα. Φοράει μαύρο λουράκι από rubber διακοσμημένο με μοτίβο που μιμείται τις φολίδες στο κορμί του δράκου.

More Stories
Tissot Lady Collection