Οι γλυπτοί δράκοι της Arnold & Son

Η μάρκα παρουσιάζει δύο καλλιτεχνικά limited editions αφιερωμένα στην επερχόμενη χρονιά του Δράκου

 

Αναμένοντας με ενθουσιασμό τη χρονιά του Δράκου που αρχίζει στις 10 Φεβρουαρίου 2024, η Arnold & Son λανσάρει τα ultra συλλεκτικά Luna Magna Red Gold «Year of the Dragon» και Perpetual Moon Red Gold «Year of the Dragon», αμφότερα με κάσες από ροζ χρυσό. Σε δύο εκδοχές, το πρώτο μοντέλο έχει καντράν διακοσμημένο με γλυπτό δράκο από ροζ χρυσό, το σώμα του οποίου κουλουριάζεται γύρω από το off-centered καντράν για την ώρα και τα λεπτά και την τρισδιάστατη ένδειξη των φάσεων της σελήνης. Σε βάση από στιλπνό μαύρο όνυχα ή μαυρο-μπλε πιτερσίτη με κίτρινες ανταύγειες, το έκκεντρο καντράν για τις ενδείξεις της ώρας είναι από λευκό οπάλιο, ενώ η σφαίρα του φεγγαριού είναι από ροζ χρυσό και όνυχα ή πιτερσίτη.

Πανέμορφο είναι και το καντράν του Perpetual Moon «Year of the Dragon», το οποίο έρχεται και αυτό σε δύο εκδοχές. Το καντράν είναι ένας έναστρος ουρανός από μπλε ή μαύρο αβεντουρίνη, στον οποίο έχει τοποθετηθεί το γλυπτό προφίλ ενός απειλητικού δράκου από ροζ χρυσό. Προσθέτοντας βάθος στο σκηνικό, στα πόδια του δράκου στέκουν δύο πεύκα, τα συνεστραμμένα κλαδιά των οποίων αντανακλούν το οφιοειδές σχήμα του σώματός του. Το άνω μέρος του καντράν φωτίζει η oversized ένδειξη των φάσεων της σελήνης σε φόντο από αβεντουρίνη. Το φεγγάρι είναι από mother of pearl με ζωγραφιστές σκιές και περιβάλλεται από τους επίσης ζωγραφιστούς αστερισμούς της Μεγάλης Άρκτου και της Κασσιόπης. Τόσο το φεγγάρι όσο και οι αστερισμοί είναι επικαλυμμένοι με Super-LumiNova.

Το Luna Magna «Year of the Dragon» λειτουργεί με τον κουρδιστό στο χέρι Caliber A&S1021, ενώ το Perpetual Moon «Year of the Dragon» λειτουργεί με τον κουρδιστό στο χέρι Caliber A&S1512, αμφότεροι με power reserve 90 ωρών. Καθεμία από τις τέσσερις εκδοχές των αφιερωμένων στον δράκο ρολογιών διατίθεται σε περιορισμένη έκδοση 8 κομματιών.

More Stories
O Jean-Claude Biver εφ’ όλης της ύλης