Το ερπετό της Bvlgari φορά τις πιο πολύτιμες πέτρες και μας εντυπωσιάζει!

Το εντυπωσιακό Serpenti Misteriosi Baroque Pearls Secret Watch είναι ένας μοναδικός συνδυασμός από διαμάντια, μαργαριτάρια και σμαράγδια και χρειάζεται περισσότερες από 2.300 ώρες εργασίας για να ολοκληρωθεί.

Η ιταλική φινέτσα συναντά την υψηλή ωρολογοποιία και το ευρηματικό gem-setting στη συλλογή Barocko της Bvlgari, η οποία αποτίνει φόρο τιμής στη Ρώμη και αντλεί έμπνευση από την καλλιτεχνική και αρχιτεκτονική κληρονομιά της, που άνθισε την εποχή του μπαρόκ.

Το εντυπωσιακό Serpenti Misteriosi Baroque Pearls Secret Watch είναι αδιαμφισβήτητα το πιο εντυπωσιακό κομμάτι της συλλογής. Για τη δημιουργία του χρειάστηκαν 2.300 ώρες δουλειάς με το χέρι από τους έμπειρους τεχνίτες της μάρκας, οι οποίοι τοποθέτησαν με προσοχή τον κάθε λίθο στο σώμα από λευκό χρυσό 18Κ.

Τον σκελετό κοσμούν 226 φυσικά μαργαριτάρια Akoya συνολικού βάρους 232cts, ωδή στα «Perle Scaramazze» γνωστά και ως μπαρόκ μαργαριτάρια, 3.605 διαμάντια κοπής brilliant και βάρους 38,2cts, καθώς και 3 σμαράγδια κοπής cabochon, από τα οποία το μεγαλύτερο έχει βάρος 12cts. Στα μάτια των ερπετών λάμπουν άλλα 4 σμαράγδια κοπής pear. Pavé με διαμάντια, σεταρισμένα σύμφωνα με την τεχνική snow, τo καντράν του ρολογιού είναι κρυμμένο κάτω από το κεντρικό σμαράγδι, ενώ ο μηχανισμός του είναι quartz.

Περισσότερες πληροφορίες για την Bvlgari εδώ. 

More Stories
Νέες πληροφορίες για το Tag Heuer smartwatch