Τα κομψά Duality της Bulova

Γνωρίστε τη νέα σειρά γυναικείων ρολογιών με διαμάντια Duality

 

Η Bulova είναι μια μάρκα με μακρά ιστορία και θεωρείται ηγέτης στα προσιτά γυναικεία ρολόγια – ακόμη κι εκείνα που είναι διακοσμημένα με διαμάντια. Φέτος, παρουσίασε τη νέα συλλογή Duality, η οποία υπόσχεται ευελιξία και κομψότητα, ενώ παίρνει το όνομά της από το σύστημα εύκολης εναλλαγής, που επιτρέπει στη γυναίκα που το φοράει να αλλάζει γρήγορα το λουράκι ή το μπρασελέ χωρίς τη χρήση εργαλείων. Τα ρολόγια της συλλογής έρχονται σε δύο εκδοχές διαμέτρου 34mm, με κομψή, στρογγυλεμένη σιλουέτα και κρυφή κορώνα στο πλάι.

Η πρώτη εκδοχή έχει κάσα από ατσάλι η οποία συνδυάζεται με μπρασελέ και σετ από δερμάτινα λουράκια σε γκρι και μπλε χρώμα. Το καντράν της έχει δημιουργηθεί με την καινοτόμο ιαπωνική τεχνική Denchu, σε όμορφη μπλε σκούρα απόχρωση, και επιτρέπει σε κάθε καντράν να είναι μοναδικό, σαν δακτυλικό αποτύπωμα. Φέρει δακτύλιο και ενδείξεις σεταρισμένες με 52 διαμάντια κοπής brilliant.

Η δεύτερη εκδοχή είναι δίχρωμη και συνδυάζει στο καντράν έναν κεντρικό δίσκο από mother of pearl με εξωτερικό δακτύλιο λευκού Denchu. Είναι διακοσμημένο με 41 διαμάντια και φέρει χρυσές ενδείξεις. Συνοδεύεται από δίχρωμο μπρασελέ και σετ από δύο δερμάτινα λουράκια σε μαύρο και λευκό. Τα ρολόγια εξοπλίζονται από αξιόπιστο μηχανισμό quartz και είναι αδιάβροχα ως τα 30μ.

Αντιπρόσωπος: Racing Time

More Stories
Κομψά και εκλεπτυσμένα κοσμήματα