To Big Bang e UEFA Champions League Gen3 της Hublot

H Hublot λανσάρει το νέο της smartwatch αφιερωμένο στο Champions League, σε περιορισμένη έκδοση 200 τεμαχίων

Με το θρυλικό μπλε χρώμα του UEFA Champions League στο κεραμικό της Hublot, το Big Bang της ψηφιακής εποχής αντιπροσωπεύει την τρίτη γενιά του, πέντε χρόνια μετά την κυκλοφορία του πρώτου συνδεδεμένου ρολογιού της Hublot. Η βελτιωμένη, μεγάλη οθόνη υψηλής ευκρίνειας παρέχει πρόσβαση σε κάθε στιγμή του αγώνα, για να βρίσκεστε στο επίκεντρο της δράσης. Η μάρκα τιμά τη συνεργασία της με το θεσμό κάθε χρόνο, δημιουργώντας μια μοναδική περιορισμένη έκδοση, η οποία φέρνει τους λάτρεις του ποδοσφαίρου πιο κοντά στο  μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός.

Κατευθείαν από τον καρπό, στο καντράν του νέου Big Bang e, θα μπείτε αυτόματα στη «λειτουργία αγώνα» μόλις ξεκινήσει ο αγώνας. Μια αντίστροφη μέτρηση θα ξεκινήσει 15 λεπτά πριν από την έναρξη, παρέχοντας πληροφορίες για τα line up. Κατά τη διάρκεια του αγώνα, θα μπορείτε να παρακολουθείτε τα ημίχρονα, τον επιπλέον χρόνο, τα γκολ που σημειώθηκαν (με το επίσημο κινούμενο σχέδιο της adidas matchball) αναφέροντας το όνομα του σχετικού παίκτη, τις κίτρινες και κόκκινες κάρτες και τις προσπάθειες για γκολ. Το ρολόι παρουσιάζει ολόκληρο τον αγώνα μέχρι το τελικό σκορ. Εάν έχει παραλειφθεί κάποια ενέργεια, ο χρήστης μπορεί να ξαναπαίξει οποιαδήποτε από τις βασικές στιγμές χρησιμοποιώντας τη λειτουργία “επανάληψης” .

Το ρολόι έρχεται σε κάσα διαμέτρου 44mm από μπλε κεραμικό, εξοπλίζεται από τον Qualcomm® Snapdragon Wear™ 4100+ και διαθέτει αυτόνομία 1 ημέρας. Είναι αδιάβροχο στα 30μ, και συνδυάζεται με λουράκι από rubber σε μπλε και μαύρο χρώμα.

Διάθεση: Boutique Hublot

More Stories
Νέο γυναικείο μοντέλο της Blancpain