Καλοκαιρινές προτάσεις από την Michael Kors

Το brand εμπνέεται από τις fashionistas και δημιουργεί έντονες σιλουέτες που εντυπωσιάζουν

 

Η συλλογή Runway ανανεώνεται τόσο για τις γυναίκες όσο και για τους άνδρες που θέλουν να ξεχωρίζουν, περιλαμβάνοντας ρολόγια που αναδεικνύονται σε ιδανικά αξεσουάρ για κάθε εμφάνιση, ενσωματώνοντας λειτουργία χρονογράφου και ένδειξη ημερομηνίας στο 5. Οι κάσες τους έρχονται σε μεταλλικό χρώμα ή στις αποχρώσεις του κίτρινου και του ροζ χρυσού, ενώ τα ασορτί καντράν συνδυάζουν αραβικούς αριθμούς και ενδείξεις σε στυλ baton στην κλίμακα των ωρών.

Τα γυναικεία μοντέλα έχουν κάσα διαμέτρου 34mm ή 38mm, με το χαρακτηριστικό ανάγλυφο περίγραμμα στα υποκαντράν του χρονογράφου, ενώ διαθέσιμη είναι και μια περιορισμένη έκδοση με τρίσειρο μπρασελέ. Τα ανδρικά μοντέλα έχουν κάσες 45mm σε μπλε, μαύρο, ασημί ή χρυσό-ασημί. Διατηρούν τα ίδια χαρακτηριστικά με τα γυναικεία μοντέλα, ενώ τα υποκαντράν πλαισιώνει ένας μικρότερος δακτύλιος, που δημιουργεί εντυπωσιακό οπτικό εφέ.

Για τα κοσμήματα της σεζόν, η μάρκα επενδύει σε κομμάτια statement με χοντρές αλυσίδες σε κολιέ και σκουλαρίκια, ενώ ενσωματώνει και το χαρακτηριστικό λουκέτο με τα αρχικά «MK». Στα βραχιόλια επιλέγει έντονα bangles που μπορούν να φορεθούν μαζί ή χωριστά, διακοσμημένα με λαμπερά κρύσταλλα.

Αντιπρόσωπος: RIST Hellas

More Stories
Στο απέραντο γαλάζιο με το Aquaracer Professional 300 της TAG Heuer