Γνωριμία με τα ρολόγια Ducati

Γνωστή για τις μοτοσυκλέτες της, η ιταλική εταιρεία συστήνει τώρα στο ελληνικό κοινό τα ρολόγια της

 

Διάσημη για τις στιβαρές μοτοσυκλέτες της και τις επιτυχίες τους στα πιο σημαντικά ράλι στον κόσμο, η Ducati γεννήθηκε τη δεκαετία του 1920 στην Μπολόνια της Ιταλίας. Εκτός από τις μοτοσυκλέτες της, που ξεχωρίζουν χάρη στο κόκκινο χρώμα τους, η μάρκα περιλαμβάνει πλέον στο portfolio της μια σειρά προϊόντων με τα οποία οι θαυμαστές της μπορούν να εκφράσουν την αγάπη τους για τον υψηλού ρίσκου κόσμο της ταχύτητας: είδη ένδυσης, αξεσουάρ και, πιο πρόσφατα, ρολόγια.

Τα ρολόγια Ducati υιοθετούν τα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά των μοτοσυκλετών της, αναβαθμίζοντάς τα με γενναίες δόσεις κομψότητας και καθιστώντας τα κατάλληλα για καθημερινή χρήση. Κάθε συλλογή έχει το δικό της, μοναδικό look, ενσωματώνοντας τολμηρά στοιχεία που τιμούν την αγωνιστική ιστορία της μάρκας. Με το κόκκινο χρώμα να κυριαρχεί, τα ρολόγια Ducati είναι ιδανικά για δυναμικούς άνδρες που αγαπούν τις μοτοσυκλέτες.

Πρόσφατα, τα ρολόγια Ducati έκαναν το ντεμπούτο τους και στην ελληνική αγορά με τη συνδρομή της καταξιωμένης στον χώρο εταιρείας KYNZO, που μας προσκαλεί να τα γνωρίσουμε.

More Stories
Victorinox Swiss Army Original