Η Maurice Lacroix αποκαλύπτει το ανανεωμένο Pontos S

Tο Pontos S Diver επιστρέφει καλύτερο από ποτέ

 

Εισακούοντας τις επιθυμίες του κοινού της, η Maurice Lacroix επιστρέφει φέτος στο καταδυτικό Pontos S Diver που παρουσίασε το 2013, βελτιώνοντας τις επιδόσεις του και μένοντας συγχρόνως πιστή στο επιτυχημένο design του. Διαμέτρου 42mm, η κάσα του είναι κατασκευασμένη από ατσάλι ή, για πρώτη φορά, από μπρούντζο. Τα ατσάλινα μοντέλα έχουν καντράν σε μαύρο χρώμα με φινίρισμα Grainé ή είναι λακαρισμένα σε λευκό χρώμα, ενώ το μπρούντζινο μοντέλο, σε limited edition 500 κομματιών, έχει καντράν σε ταιριαστό μπλε χρώμα.

Φυσικά, έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την αναγνωσιμότητα – επάνω ή κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας. Οι μπιζουταρισμένοι δείκτες για την ώρα και τα λεπτά είναι ενισχυμένοι με Super-LumiNova, ενώ ο λεπτοδείκτης έχει έγχρωμο περίγραμμα. Τα απλικαρισμένα batons στις ενδείξεις των ωρών φέρουν επίσης επίστρωση Super-LumiNova. Ξεχωρίζοντας χάρη στον έγχρωμο δακτύλιο που την περιβάλλει, η κορώνα στο 2 χρησιμεύει στον χειρισμό της εσωτερικής καταδυτικής στεφάνης, με τη βοήθεια της οποίας ο χρήστης καταγράφει τον χρόνο που περνά κάτω από την επιφάνεια του νερού.

Τα ρολόγια λειτουργούν με τον αυτόματο Caliber ML115, βασισμένο σε μηχανισμό της Sellita. Εκτελεί 28.800 ταλαντώσεις/ώρα, φέρει 26 λίθους και προσφέρει power reserve 38 ωρών, ενώ υποστηρίζει επιπλέον ένδειξη της ημερομηνίας σε παράθυρο στο 6. Τα ατσάλινα μοντέλα φορούν εναλλάξιμα λουράκια από ύφασμα ή rubber, ενώ το μπρούτζινο διατίθεται με λουράκι από rubber ή calfskin σε στυλ vintage.

Στις αρετές του νέου Pontos S Diver συγκαταλέγεται η υψηλή στεγανότητα, ως τα 300μ. Σημειώστε πως έχει δοκιμαστεί κάτω από τη θάλασσα από την παγκόσμια πρωταθλήτρια στην ελεύθερη κατάδυση Lidija Lijic, μέλος του ML Crew.

Διάθεση: Inglessis

More Stories
Η Emirates το εμπορικότερο αεροπορικό σήμα