Η διεθνής έκθεση κοσμημάτων Jewellery Geneva

Με αφορμή την εβδομάδα ρολογιών της Γενεύης, 23 πολυτελείς μάρκες κοσμημάτων ενώνουν τις δυνάμεις τους και εκθέτουν στο κοινό

 

Η διεθνής έκθεση κοσμημάτων JEWELLERY GENEVA ανοίγει τις πύλες της στο ξενοδοχείο President Wilson από τις 30 Μαρτίου ως τις 3 Απριλίου 2022, παράλληλα με την παγκόσμια έκθεση ωρολογοποιίας Watches and Wonders και το Geneva Watch Days. Το κοινό θα μπορεί να την επισκεφτεί καθημερινά από τις 9:30 π.μ. έως τις 6:30 μ.μ. και μόνο κατόπιν ραντεβού.

Ο Χάουαρντ Χάουμπεν, Διευθύνων Σύμβουλος της H2 Events, Inc., οργάνωσε το event μέχρι και την τελευταία του λεπτομέρεια: «Ήρθα σε επαφή με όλα τα βασικά ξενοδοχεία στη Γενεύη τη στιγμή που η Baselworld ακυρώθηκε για το 2020 και καθώς η Rolex και η Patek Philippe ανακοίνωσαν τη μετακίνησή τους στη Γενεύη κατά τη διάρκεια του Geneva Watch Days», δήλωσε στον τύπο, «καταλήξαμε στο ξενοδοχείο 5 αστέρων President Wilson, ακριβώς πάνω στην όμορφη λίμνη της Γενεύης και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την επιλογή μας».

«Η αποστολή μας είναι να παρέχουμε στους κορυφαίους λιανοπωλητές που έρχονται στη Γενεύη από όλο τον κόσμο εύκολη πρόσβαση σε πολλές από τις σημαντικές συλλογές κοσμημάτων που έχουν συνηθίσει να βλέπουν στο ετήσιο ταξίδι αγορών τους στην Ελβετία», εξήγησε ο Hauben.

Περισσότερα για την έκθεση και τις μάρκες που συμμετέχουν εδώ.

More Stories
SIHH 2016: Το Perpetual Calendar Heritage Limited Edition της H. Moser & Cie.