Το νέο SeaQ Panorama Date της Glashütte Original

Το νέο SeaQ Panorama Date είναι διαθέσιμο από τον Μάρτιο του 2022 στις επίσημες μπουτίκ Glashütte Original και σε επιλεγμένα κοσμηματοπωλεία παγκοσμίως 

 

Σπορ και κομψό το SeaQ Panorama Date έρχεται σε νέα έκδοση με καντράν σε απόχρωση reed green. Το πράσινο θεωρείται το χρώμα της φύσης, το χρώμα της βιωσιμότητας, της ζωής και της ανάπτυξης. Η φυσική του επίδραση είναι θετική και αρμονική – ακόμα και φορεμένο στον καρπό.

Η κάσα του ρολογιού έχει κατασκευαστεί από ατσάλι και έχει διάμετρο 43,2 mm, ενώ η περιστρεφόμενη στεφάνη έχει διακοσμηθεί με κεραμικό δακτύλιο σε ασορτί απόχρωση με το καντράν. Δείκτες και ενδείξεις φέρουν επίστρωση Super-LumiNova® για αυξημένη αναγνωσιμότητα, ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες φωτισμού. Το χαρακτηριστικό Panorama Date της Glashütte Original έχει τοποθετηθεί στο 4.

Αδιάβροχο στα 300 μέτρα, πληροί όλες τις προϋποθέσεις που ορίζονται από τα πρότυπα DIN 8306 και ISO 6425 για τα επαγγελματικά καταδυτικά ρολόγια, αλλά έχει περάσει και το Excellence Test. Το ρολόι εξοπλίζει ο αυτόματος μηχανισμός Calibre 36-13 που προσφέρει Power reserve 100 ωρών. Αποκτήστε το έναντι €11.000.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

 

More Stories
Smart movie stars