Τα NFT της Louis Moinet ξεπούλησαν σε μόλις 7 λεπτά

Με ποιον τρόπο μπορεί να μετρηθεί η επιτυχία μιας περιορισμένης έκδοσης ρολογιών; Μα φυσικά από το πόσο γρήγορα θα ξεπουλήσουν!

Μόλις 7 λεπτά χρειάστηκαν για να εξαντληθούν τα 1.000 κομμάτια NFT της Louis Moinet προς μεγάλη απογοήτευση των φίλων της μάρκας που δεν πρόλαβαν να αποκτήσουν το πολυπόθητο Limited edition. Η αξία τους ανέβηκε κατακόρυφα σε μόλις μερικές ώρες μετά την κυκλοφορία τους, καθώς περίπου 200 κομμάτια κυκλοφόρησαν αμέσως στη δευτερογενή αγορά.

Οι ενθουσιώδεις συλλέκτες που είχαν την τύχη να προλάβουν την αγορά, περιμένουν με ανυπομονησία τα μέσα Μαρτίου, όποτε και θα έχουν τη χαρά να ανακαλύψουν ποιο μοναδικό SPACE REVOLUTION βρίσκεται πίσω από την αγορά τους.

Η Louis Moinet συνεργάστηκε με την Exclusible και την Tafi για την κυκλοφορία της Original NFT Collection. Τα 1.000 μοναδικά NFT είναι εμπνευσμένα από το εμβληματικό ρολόι Space Revolution 2021 Edition και κυκλοφόρησαν στις 27 Φεβρουαρίου στο Exclusible.com.

Κάθε πρωτότυπο ψηφιακό ρολόι φέρει εντυπωσιακά τρισδιάστατα σχέδια, ενώ ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί και στη βιωσιμότητα των υλικών κατασκευής. Όλα τα ρολόγια αυτής της συλλογής διατηρούν πλήρη λειτουργικότητα στην ψηφιακή τους μορφή, μένουν πιστά στο αρχικό όραμα του Louis Moinet και φέρουν την ωρολογοποιία στη νέα εποχή του web 3.0.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

More Stories
Hublot: Ένα ακόμα Grand Slam