Σας παρουσιάζουμε τις νέες Kassis Collections

Κλασικό ή μοντέρνο, κάθε κόσμημα του οίκου είναι διαχρονικό και πολύτιμο

 

Η οικογένεια Kassis δραστηριοποιείται στον χώρο του ρολογιού και του κοσμήματος εδώ και έναν σχεδόν αιώνα, αντιπροσωπεύοντας πολλούς οίκους πολυτελείας, ενώ η επωνυμία τους είναι συνώνυμη με την αξιοπιστία και την υψηλή αισθητική.

Από το 2012, δημιούργησαν για τους πελάτες τους εκλεκτές συλλογές κοσμημάτων από τα πιο πολύτιμα υλικά. Από αυτές ξεχωρίζουν οι σειρές Marshmallow και Vertigo χάρη στην ανάλαφρη και παιχνιδιάρική τους διάθεση.

H πρώτη, περιλαμβάνει σκουλαρίκια και δαχτυλίδια από λευκό ή ροζ χρυσό 18Κ, διακοσμημένα με σμάλτο σε καλοκαιρινές αποχρώσεις και διαμάντια κοπής brilliant. Έμπνευση γι’ αυτή αποτέλεσαν οι εμβληματικές κοπές emerald και pear, οι οποίες ζωντανεύουν μέσα από το συνδυασμό του μετάλλου με το σμάλτο.

Η συλλογή Vertigo περιλαμβάνει σκουλαρίκια και δαχτυλίδια από λευκό ή ροζ χρυσό σε ελικοειδές σχήμα. Είναι διακοσμημένα με χρωματιστό σμάλτο και διαμάντια κοπής brilliant, αποτελώντας ιδανική επιλογή για τις γυναίκες που θέλουν να προσθέσουν διακριτικές πινελιές χρώματος στις εμφανίσεις τους.

Διάθεση: Κοσμηματοπωλεία Kassis

More Stories
To Historiques 222 από την Vacheron Constantin