Υψηλές προσδοκίες για την αγορά των smartwatches

Όλα δείχνουν ότι η έννοια του smartWatch δεν είναι κάτι που αποτελεί απλώς μία μόδα, μία τάση που θα έλθει και θα παρέλθει. Από τις 500.000 παγκόσμιες αποστολές που σημειώνονται φέτος, η Canalys προβλέπει ότι μέσα στο 2014 θα φτάσουμε στα 5 εκατομμύρια. Αυτό και αν είναι ανάπτυξη…

Εδώ γίνεται για αύξηση κατά 900% μέσα σε ένα χρόνο, στοιχείο που ούτε η αγορά των tablets δεν είδε μετά την έλευση του iPad! Μέσα σε 12 με 18 μήνες αναμένουμε να δούμε να μπαίνουν στην κατηγορία όλες οι διάσημες φίρμες, επομένως ο ανταγωνισμός που θα δημιουργηθεί θα είναι οξύς. Η Sony ηγείται μέχρι στιγμής της κατηγορίας, αλλά μετά την ικανότητα του Pebble SmartWatch να μαζέψει 10,2 εκατομμύρια δολάρια μέσα από την καμπάνια του στο Kickstarter πολλά μπορούν να αλλάξουν.

Μεγάλη στροφή του παγκόσμιου ενδιαφέροντος προς τα smartWatches θα γίνει και με την αναμενόμενη είσοδο της Apple στην κατηγορία, καθώς η αμερικανική εταιρεία χειρίζεται πάντοτε με έξυπνο τρόπο το μάρκετινγκ προκειμένου να κάνει “θόρυβο” γύρω από τα προϊόντα της.

Μείνετε συντονισμένοι!

More Stories
H Kross Studio και η Hasbro ανακοινώνουν τη συνεργασία τους