Εξαιρετικά επιτυχημένη η καμπάνια του Kreyos Meteor

Στον πλανήτη των Smartwatches οι εξελίξεις τρέχουν και ενώ είχαμε αναφερθεί στην προσπάθεια της Kreyos να αντλήσει τα απαιτούμενα κεφάλαια για την έναρξη της παραγωγής του Meteor, τα στοιχεία δείχνουν ότι έχει ήδη πετύχει έσοδα ρεκόρ.

Αναλυτικότερα, η Kreyos με την εκστρατεία crowdfunding της στο Indiegogo έχει συγκεντρώσει 1.273.700 δολάρια για την ανάπτυξη του Meteor, τη στιγμή που ο στόχος ήταν 100.000. Μέχρι τώρα, οι μόνες πληροφορίες για το Meteor προέρχονται από την σελίδα της εταιρείας στο Indiegogo, όπου η Kreyos υπόσχεται κάποια εντυπωσιακά χαρακτηριστικά, όπως έλεγχος μέσω φωνής και χειρονομιών και συμβατότητα με το iPhone, αλλά και συσκευές με Android και Windows.

Ηεταιρεία αυτοπροσδιορίζεται ως μία διεθνής ομάδα που ιδρύθηκε στις ΗΠΑ, και αποτελείται από πρώην εργαζομένους της HP, της Microsoft, της Lenovo, της Hitachi, της Toshiba, της Amazon και άλλων. Ωστόσο, τηρείται σιγή ιχθύος όσον αφορά τις ταυτότητές τους- ο μόνος που είναι γνωστός είναι ο συνιδρυτής, Στιβ Ταν, ο οποίος και διεξήγε ένα ΑΜΑ (Ask Me Anything) στο Reddit.

Πηγή: Ναυτεμπορική

More Stories
Raymond Weil Maestro 2139: Απόλυτα θηλυκό και μοντέρνο