Υπηρεσία pick-me-up για ταξιδιώτες

Οι Blacklane και Amadeus συνεργάζονται για να προσφέρουν την πρώτη πραγματική door-to-doorταξιδιωτική εμπειρία για όλα τα σημεία πώλησης της Amadeus.

H Blacklane και Amadeus ανταποκρίνονται τόσο στις ανάγκες των ταξιδιωτών, όσο και στις απαιτήσεις της σύγχρονης ταξιδιωτικής βιομηχανίας. Οι ταξιδιώτες επιθυμούν οι υψηλής ποιότητας, αξιόπιστες υπηρεσίες επίγειας μεταφοράς να ενσωματώνονται αρμονικά στα ταξίδια τους, ενώ τα ταξιδιωτικά γραφεία, οι εταιρείες διαχείρισης ταξιδιών και οι αεροπορικές εταιρείες απαιτούν νέες ταξιδιωτικές υπηρεσίες, οι οποίες θα αυξήσουν τα έσοδά τους.

Η Blacklane προσφέρει προ-κρατημένες μετακινήσεις με επαγγελματίες οδηγούς σε προκαθορισμένες τιμές σε πάνω από 50 χώρες σε όλο τον κόσμο. Οι ταξιδιώτες θα είναι σε θέση να κλείνουν μετακινήσεις προς και από αεροδρόμια, ξενοδοχεία και άλλους προορισμούς με τον ίδιο τρόπο που κλείνουν πτήσεις και ξενοδοχεία και ενοικιάζουν αυτοκίνητα. Η λύση Amadeus Taxi & Transfer είναι φιλική για το χρήστη, ενώ η εφαρμογή της για αεροπορικές εταιρείες και ταξιδιωτικά γραφεία θα είναι απλή, παρέχοντας επιλογές ποιοτικού περιεχομένου για την εξυπηρέτηση των πελατών τους.

Επιπλέον, η παρουσία της Amadeus σε όλη την ταξιδιωτική αλυσίδα επιτρέπει στις υπηρεσίες να είναι πλήρως ενοποιημένες με το Passenger Name Record (PNR) του ταξιδιώτη και τις διαδικασίες back-office των ταξιδιωτικών γραφείων: ένα μοναδικό πλεονέκτημα που διαφοροποιεί της λύση Amadeus Taxi & Transfer από άλλες, παρόμοιες, στην αγορά.

Η λύση θα εφαρμοστεί σε όλα τα σημεία πώλησης σε τρεις φάσεις:

– Σε πρώτη φάση θα είναι διαθέσιμη για τα online ταξιδιωτικά γραφεία μέχρι τον Ιούνιο.

– Σε δεύτερη φάση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο τέταρτο τρίμηνο του έτους, η λύση θα διατεθεί για τις ιστοσελίδες των αεροπορικών εταιρειών.

– Σε τρίτη φάση, η λύση θα είναι διαθέσιμη σε όλα τα κανάλια της Amadeus, περιλαμβανομένου των εταιρικών εργαλείων έκδοσης εισιτηρίων Amadeus e-Travel Management και των σημείων πώλησης Amadeus SellingPlatform των ταξιδιωτικών γραφείων.

More Stories
Η NOMOS Glashütte συμμετέχει για πρώτη φορά στην έκθεση Watches & Wonders