Watches and Wonders 2022: The final countdown

Σε δύο μέρες ξεκινά και επίσημα η, ίσως πιο πολυσυζητημένη, έκθεση ωρολογοποιίας των τελευταίων ετών, ξανά με φυσική παρουσία μετά από δύο χρόνια

 

Το Watches and Wonders Geneva θα ανοίξει τις πόρτες του αυτή την Τετάρτη, 30 Μάρτιου στις 8.30 π.μ., και υπόσχεται να είναι η μεγαλύτερη σύνοδος κορυφής της ωρολογοποιίας που έγινε ποτέ στη Γενεύη.

Αντιπρόσωποι, agents, κοσμηματοπώλες, δημοσιογράφοι και καλεσμένοι είναι ήδη καθ’ οδόν, ενώ οι ομάδες των 38 εκθετών τελειοποιούν τις τελευταίες λεπτομέρειες. Τα προγράμματα των καλεσμένων του σαλονιού έχουν καθοριστεί νωρίτερα μέσα στον Μάρτιο με ραντεβού καταχωρημένα σε κάθε προφίλ μέσω της πλατφόρμας watchesandwonders.com, ενώ ιδιαίτερη προσοχή θα δοθεί και στην ασφάλεια καλεσμένων και εκθετών μέσα από καθημερινά τεστ Covid-19.

H Γενεύη αδιαμφισβήτητα θα γίνει το επίκεντρο της ωρολογοποιίας για αυτή την εβδομάδα. Παράλληλα, σπεύδουν στην πόλη και μάρκες κοσμημάτων, που θα εκθέσουν ταυτόχρονα σε ξενοδοχεία και ειδικά διαμορφωμένους χώρους.

Το Chronos Plus θα δώσει, όπως κάθε χρόνο το παρών, και θα παρουσιάσει στα επερχόμενα τεύχη όλες τις καινοτομίες των μαρκών.

Μείνετε συντονισμένοι μέσω του Facebook και του Instagram, για αποκλειστικό υλικό μέσα από το Salon, αναρτημένο από την αποστολή του Chronos Plus και τη Μαίρη Μπέλμπα.

More Stories
Η Breitling αναβιώνει τη συλλογή SuperOcean