Τα πιο funky AIKON από τη Maurice Lacroix

Η Maurice Lacroix αποκαλύπτει την πιο λαμπερή, και funky σειρά ρολογιών, τα οποία έρχονται σε ποικιλία από ζωηρά χρώματα.

 

Το AIKON #tide είναι φτιαγμένο για να φαίνεται. Ξεχωρίζει στον καρπό με τα εντυπωσιακά του χρώματα και τον έξυπνο σχεδιασμό του. Η μάρκα όμως, του έδωσε και άλλη μια ιδιότητα. Το AIKON #tide βοηθά να γίνουν οι ωκεανοί λίγο πιο καθαροί, χάρη στην επαναστατική τεχνολογία των υλικών του, που μετατρέπει τα πλαστικά απορρίμματα σε ρολόγια.

Η σειρά AIKON κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2016, και γνώρισε αμέσως επιτυχία. Βασικά χαρακτηριστικά της συλλογής είναι η ακρίβεια και αξιοπιστία της χρονομέτρησης, η αναγνωσιμότητά του και το design, το οποίο δίνει έμφαση στην άνεση στο καρπό. Σήμερα, αυτά τα χαρακτηριστικά παίρνουν μορφή σε ένα εξολοκλήρου οικολογικό ρολόι.

Τα ανακυκλώσιμα υλικά που το αποτελούν έχουν συνδυαστεί με ίνες γυαλιού, με το υλικό που προκύπτει να είναι δύο φορές πιο σκληρό από το τυπικό πλαστικό, πέντε φορές πιο ανθεκτικό και να έχει αποτύπωμα άνθρακα σημαντικά μικρότερο από την παραγωγή παρθένου PET. Η στεφάνη, η κάσα, το back, η κορώνα, τα lugs και το κούμπωμα είναι όλα κατασκευασμένα από αυτό το σύνθετο υλικό. Χρειάζονται 17 μπουκάλια για να φτιαχτεί ένα AIKON #tide και η tailor made συσκευασία του, η οποία είναι 100% κατασκευασμένη από το υλικό #tide ocean®.

Τα καντράν έχουν διακοσμηθεί με μοτίβο «Vague du Jura», μια κομψή αναφορά στον ωκεανό. Η κάσα έχει διάμετρο 40 mm και διαθέτει επίπεδο κρύσταλλο ζαφειριού, ενώ κάποια μοντέλα φέρουν διαμάντια στη θέση των ενδείξεων. Χάρη στη βιδωτή κορώνα του και το back είναι αδιάβροχο στα 100 μέτρα. Το μοντέλο είναι εφοδιασμένο με το σύστημα Easy Strap Exchange, που επιτρέπει στον χρήστη να αλλάξει λουράκια εύκολα χωρίς να χρειάζεται εργαλεία. Το ρολόι εξοπλίζεται με μηχανισμό quartz και έρχεται με 5ετή εγγύηση.

Μπορεί να φορεθεί εύκολα από άνδρες και γυναίκες. Βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

More Stories
Only Watch: Το ρολόι της H. Moser & Cie.