Ulysse Nardin Monaco Limited Edition

Ως χορηγός του Monaco Yacht Show, η Ulysse Nardin, αποφάσισε να κυκλοφορήσει μία συλλεκτική έκδοση του ρολογιού Monaco, θυμίζοντας τα 170 χρόνια ιστορίας της ωρολογοποιίας σε σχέση με την ιστιοπλο?α.

Τα ναυτικά χρονόμετρα της Ulysse Nardin καθοδηγούν τους ιστιοπλόους από τον 19ο αιώνα και έπειτα. Στο limited edition των 100 κομματιών μοντέλο, το μπλε των θαλασσών στις οποίες έπλεαν αυτοί κυριαρχεί τόσο στο καντράν όσο και στο μπρασελέ. Το ρολόι είναι εξοπλισμένο με την πατενταρισμένη τεχνολογία DiamonSil, ενώ φέρει πιστοποίηση χρονομέτρου από τον οργανισμό COSC. Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί ότι είναι εξοπλισμένο με τη λειτουργία της Ulysse Nardin “Quick Setting”, η οποία απλοποιεί τη διόρθωση της ημερομηνίας.

Το ρολόι είναι κατασκευασμένο από τιτάνιο και ατσάλι και παίρνει κίνηση από τον μηχανισμό UN-118, ο οποίος έχει αυτόματο κούρδισμα. Το power reserve είναι 60 ώρες και είναι αδιάβροχο στα 200 μέτρα. Οι ώρες και τα λεπτά υποστηρίζονται κεντρικά, ενώ στο 6 υπάρχει ένα ξεχωριστό υποκαντράν για τα δευτερόλεπτα με το παράθυρο της ημερομηνίας στο 6 του. Στο 12 υπάρχει ένα υποκαντράν το οποίο δείχνει το power reserve.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε λεπτομέρειες για την τεχνολογία DiamonSil.

More Stories
GIFT GUIDE 2022: Bulova