U-Boat Chimera Sideview

H U-Boat αποκαλύπτει το Chimera Sideview, μία οικογένεια μοντέλων, η οποία είχε κάνει αρχικά την εμφάνισή του ως ένας limited edition χρονογράφος σε παραγωγή 99 κομματιών. 

Επρόκειτο για ένα μοντέλο με κάσα διαμέτρου 51 mm από ανοξείδωτο ατσάλι, ενώ πέρυσι εμφανίστηκε ακόμα ένα μοντέλο, το Chimera 48 Carbonio GMT, το οποίο είχε κάσα διαμέτρου 43 mm από ανθρακονήματα. Ο ίδιος ο ιδρυτής της φίρμας, ο Italo Fontana, ανακοίνωσε τα νέα μοντέλα της σειράς Chimera Sideview. 

Ουσιαστικά πρόκειται για δύο μοντέλα το ένα σε ανοξείδωτο ατσάλι, το οποίο και θα παραχθεί σε 300 κομμάτια, ενώ θα υπάρχει και το ακόμα πιο limited edition μοντέλο με κάσα από χρυσό 18 Καρατίων, το οποίο θα παραχθεί σε 88 κομμάτια. Το διαφορετικό με αυτά τα μοντέλα δεν είναι το κρύσταλλο ζαφειριού εμπρός και πίσω, αλλά και στο πλάι της κάσας, για να μπορεί κανείς να παρατηρεί τον μηχανισμό σε λειτουργία. 

Θα υπάρχει και μία θηλυκή εκδοχή του ρολογιού και πάλι σε 88 κομμάτια με διαμάντια στη στεφάνη, συνολικά 309 μαύρα διαμάντια τα οποία θα τοποθετούνται το κάθε ένα με το χέρι.

More Stories
Hublot Red ‘n’ Black Skeleton Tourbillon