Tudor: Η μάρκα βραβέυτηκε για 8η φορά στα φετινά GPHG

Μια ακόμη νίκη στο ενεργητικό της κατέγραψε η μάρκα, έχοντας κατακτήσει 8 διακρίσεις στα ξακουστά βραβεία GPHG, η τελευταία στην κατηγορία Diver’s Watch

Η Tudor είναι μια μάρκα που έχει συμμετάσχει 10 φορές στην ιστορία των βραβείων GPHG, καταφέρνοντας να κερδίσει το βραβείο στην κατηγορία που συμμετείχε τις 8 φορές. Φέτος, κατέκτησε τη διάκριση για το καλύτερο Diver’s Watch. Πρόκειται για μια κατηγορία που εξετάζει τα ρολόγια για την ποιότητα κατασκευής τους, την αδιαβροχότητά τους, και την επίδοσή τους στις δύσκολες συνθήκες κάτω από το νερό.

H επιτροπή επέλεξε το Tudor Pelagos FXD ανάμεσα σε 6 εμβληματικά καταδυτικά ρολόγια. Το βραβείο παρέλαβε εκ μέρους της μάρκας ο Christophe Chevalier, Διευθυντής Δημοσίων Σχέσεων της Tudor, ο οποίος αναφέρθηκε στα γενέθλια του μοντέλου, το οποίο έκλεισε έναν χρόνο κυκλοφορίας την ημέρα της βράβευσης. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του ρολογιού, από το οποίο πήρε και το όνομά του – FXD δηλαδή fixed – είναι οι μπάρες που στηρίζουν το λουράκι, οι οποίες είναι σταθερές και ενσωματωμένες στην κάσα, η οποία έρχεται με διάμετρο 42 mm και είναι αδιάβροχη στα 200μ.

Διαβάστε την αναλυτική παρουσίαση του μοντέλου εδώ.

 

More Stories
“Ξεκλειδώστε” την Κύπρο με ένα κλικ!