Τον Δεκέμβρη το Android USA smartwatch

Ο αγώνας του smartWatch καλά κρατεί και τα νεότερα από το… Μέτωπο μας έρχονται από τις ΗΠΑ και συγκεκριμένα από την εταιρεία Android USA, η οποία δίνει στη δημοσιότητα ένα βίντεο με τα σχέδιά της για ένα νέο smartWatch που ισχυρίζεται ότι είναι έτοιμο προς παρουσίαση τον Δεκέμβρη του 2013. 

Δεν θα πρέπει να γίνεται σύγχυση της Android USA με το λειτουργικό σύστημα της Google, παρόλο που εννοείται ότι οι δημιουργίες της βασίζονται σε αυτό. Το smartWatch που θα παρουσιαστεί από την εταιρεία θα συνεργάζεται με οποιοδήποτε Android smartphone. Θα είναι ένα τετράγωνο ρολόι χειρός με διάθεση σε πολλές χρωματικές επιλογές, ενώ η ασύρματη επικοινωνία με τη συσκευή θα γίνεται μέσω Bluetooth. 

Το ρολόι θα έχει στεφάνη με ταχυμετρική κλίμακα, βηματομετρητή, υπολογιστή, ημερολόγιο, προβολή λίστας επαφών και μουσική λειτουργία. Όπως θα δείτε στο βίντεο το ρολόι θα προσομοιάζει ένα minute repeater, ή ένα ρολόι με tourbillon, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε κάνοντας κλικ εδώ

More Stories
Watches & Wonders: Επιστροφή στη Σανγκάη