Chopard Mille Miglia Zagato Chronograph

H Chopard γιορτάζει τη συνεργασία της με τον οίκο Zagato με ένα limited edition μοντέλο, το Mille Miglia Zagato Chronograph, ένα μοντέλο που φέρνει δυναμικά στοιχεία από τον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, στο προσεγμένο καντράν και την κάσα του. 

Η Chopard είναι ο επίσημος χρονομέτρης του αγώνα Mille Miglia, επομένως δεν αποτελεί έκπληξη που παρουσιάζει ένα μοντέλο με αυτό το όνομα. Τόσο η Chopard όσο και η Zagato είναι οικογενειακές επιχειρήσεις που έχουν καταφέρει να διακριθούν στο παγκόσμιο στερέωμα και τώρα ενώνουν το πάθος τους σε έναν χρονογράφο με αυτόματο κούρδισμα και ενδείξεις ημερομηνίας και δεύτερης χρονικής ζώνης. 

Έχει κάσα διαμέτρου 42,5 mm από ατσάλι με επικάλυψη DLC, με τη στεφάνη του να είναι σε κοκκινο χρώμα. Είναι διαθέσιμο σε ασημί ή μαύρο καντράν, με τα totalizers του χρονογράφου στο 12 και το 6 και το υποκαντράν των δευτερολέπτων στο 9. Το παράθυρο της ημερομηνίας βρίσκεται στο 3, δίπλα στο λογότυπο του ιστορικού αγώνα. H Chopard δίνει στη δημοσιότητα δύο βίντεο που μας παρουσιάζουν το ρολόι. 

Δείτε τα παρακάτω. 

 

More Stories
Antoine Preziuso GTS Grand Tourbillon Sport