To SalonQP στο Λονδίνο

Η καρδιά της ωρολογοποιίας θα χτυπά στο Λονδίνο από τις 8 έως και τις 10 Νοεμβρίου, στη Γκαλερί Saatchi, καθώς εκείνες τις ημέρες διοργανώνεται το τέταρτο Salon QP, η μόνη έκθεση υψηλής ωρολογοποιίας που λαμβάνει χώρα σε αγγλικό έδαφος. 

Η φετινή έκθεση, όπως και οι άλλες που προηγήθηκαν συγκέντρωσαν πολύ μεγάλα ονόματα του διεθνούς ωρολογιακού στερεώματος, ενώ δεν θα λείπουν και οι ανεξάρτητοι ωρολογοποιοί, οι οποίοι συχνά-πυκνά κεντρίζουν το ενδιαφέρον των επισκεπτών με τις δημιουργίες τους, κερδίζοντας ακόμα και το σεβασμό των connoisseurs με τους μηχανισμούς και το design των ρολογιών τους. 

Το Salon QP, εκτός από έκθεση είναι και ένα σημείο συνάντησης και ευκαιρία ανταλλαγής απόψεων των ωρολογοποιών, των ειδικών και των εκπροσώπων της βιομηχανίας, ενώ ένα από τα πολλά highlights της έκθεσης είναι αναμφίβολα το Masterclass της Jaeger-LeCoultre. 

Στο επίσημο site της έκθεσης, το www.salonqp.com μπορείτε να βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, ενώ μπορείτε να παρακολουθήσετε και το επίσημο κανάλι της έκθεσης στο YouTube, κάνοντας κλικ εδώ

More Stories
Το νέο Three Bridges της Girard-Perregaux ντύνεται στα κόκκινα