Tο ρολόι του Michael Schumacher

H Audemars Piguet αναλαμβάνει να δημιουργήσει το όργανο μέτρησης του χρόνου που χρησιμοποιεί ένας από τους οδηγούς που κατάφερνε να τον υπερνικήσει στις εξορμήσεις του στις πίστες. Το Royal Oak Offshore Michael Schumacher είναι εμπνευσμένο από και αφιερωμένο στον Πρωταθλητή του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού.

Ο Michael Schumacher έχει καταφέρει να κατακτήσει 7 παγκόσμιους τίτλους, ενώ κατέχει το ρεκόρ πλήθους νικών, pole positions και πόντων στην καριέρα του. Ο ταλαντούχος οδηγός συνεργάστηκε με τον υπεύθυνο του τμήματος σχεδιασμού της Audemars Piguet, Octavio Garcia, πάνω στη δημιουργία μίας ειδικής έκδοσης του Royal Oak, αφιερωμένης στον ίδιο.

Το αποτέλεσμα είναι ένα ρολόι με κάσα διαμέτρου 44 mm, το οποίο θα κυκλοφορήσει σε 1000 κομμάτια με τιτάνιο, 500 με ροζ χρυσό και 100 με πλατίνα. Διαθέτει ρότορα από χρυσό, σε συνδυασμό με ανθρακίτη, ο οποίος φέρει το λογότυπο της Audemars και είναι βασισμένος στην αεροδυναμική σχεδίαση των υπεραυτοκινήτων.  Φορά λουράκι από καουτσουκ, έχει χρονογράφο, ώρα, λεπτά και δευτερόλεπτα και παράθυρο για την ημερομηνία στο 3.

Δείτε τον μεγάλο οδηγό να μιλά για την καριέρα του…

More Stories
Στο ρυθμό του GPHG 25