1:Face Watch για καλό σκοπό

H Mirza Minds δημιουργεί ένα ρολόι που υπηρετώντας έναν κοινωνικό σκοπό με έναν καινοτόμο τρόπο. Κάθε ρολόι εκτελεί διαφορετικού είδους φιλανθρωπικό έργο, ανάλογα με το χρώμα του και την ποσότητα ρολογιών που πωλούνται.

Έτσι με την πώληση ενός ασημί ρολογιού προσφέρεταιι τροφή σε 16 υποσιτιζόμενα παιδιά, με την αγορά 625 κίτρινων ρολογιών δημιουργείται ένα πηγάδι για προσφορά πόσιμου νερού, με την αγορά 14 ροζ ρολογιών προσφέρεται δωρεάν μία μαστογραφία, με την αγορά τριών γαλάζιων ρολογιών τοποθετείται ένα φούρνος, με 5 πορτοκαλί ρολόγια προσφέρεται μία θεραπεία για το AIDS και με την αγορά ενός μαύρου ρολογιού, προσφέρεται υποστήριξη σε 8 καρκινοπαθείς ασθενείς. 

Τα ρολόγια λειτουργούν και ως καθρέφτες, ενώ για να δει κανείς τις ενδείξεις της ώρας θα πρέπει να πατήσει ένα κουμπί, προκειμένου να εμφανιστούν οι ενδείξεις LED. Καθαρά για αισθητικούς λόγους, το ρολόι έχει τέσσερα κουμπιά στις γωνίες του, τα οποία όλα εκτελούν την ίδια λειτουργία. 

Η τιμή των ρολογιών δεν ξεπερνά τα 40 δολάρια στις ΗΠΑ, καθώς το όλο project αναζητά χρηματοδότηση, προκειμένου να προχωρήσει, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να το ενισχύσουν με όποιο ποσό το επιθυμούν, πέρα από την αγορά ρολογιών. Μπορείτε να αγοράσετε το ρολόι κάνοντας κλικ εδώ.

More Stories
Jaeger LeCoultre Geophysic 1958