Το ρολόι του κυβερνήτη από την Breitling

H Breitling κάνει τον κάθε τυχερό κάτοχο των ρολογιών της να μοιάζει ιπτάμενος και… τζέντλεμαν, αλλά με το νέο Chronoliner, δίνει έναν αέρα κυβερνήτη αεροσκάφους σε όποιον το φορά. 

Το Breitling Chronoliner είναι ένας χρονογράφος, ο οποίος έχει πιστοποιημένη λειτουργία χρονομέτρου και μπορεί να μετρήσει αποτελεσματικά τη διάρκεια μίας πτήσης, ενώ προσφέρει και 24ωρη ένδειξη της ώρας σε μια δεύτερη χρονική ζώνη. Τις εντυπώσεις κερδίζει και η στεφάνη του με ειδική αντιχαρακτική επίστρωση, η οποία είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικά κεραμικά υλικά και δείχνει μία τρίτη χρονική ζώνη. 

Η κάσα του είναι κατασκευασμένη από ατσάλι και έχε διάμετρο 46 mm, ενώ στο εσωτερικό της φιλοξενεί τον Breitling Caliber 24, ο οποίος εκτελεί 28.800 ταλαντώσεις ανά ώρα, φέρει 25 Λίθους, υποστηρίζει λειτουργία χρονογράφου με ακρίβεια στο 1/4 του δευτερολέπτου.Το ρολόι εκτός από τη λειτουργία του χρονογράφου και των διαφορετικών χρονικών ζωνών, υποστηρίζει και ημερολόγιο. Είναι αδιάβροχο στα 100 μέτρα και φορά είτε ατσάλινο, είτε navitimer μπρασελέ. 

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε μερικά ομολογουμένως εντυπωσιακά στιγμιότυπα από τα ακροβατικά της Breitling Wingwalkers Team. 

More Stories
Οι νέες συλλογές της Michael Kors