Seiko Astron Solar GPS by Giugiaro Design

Δύο ηχηρά ονόματα έρχονται μαζί και δημιουργούν ένα limited edition ρολόι, ως παραλλαγή του Seiko Astron Solar GPS Chronograph.

O ιταλικός σχεδιαστικός οίκος Giugiaro Design συνεργάζεται με την ιαπωνική Seiko και δημιουργούν το νέο Astron, το οποίο συμπληρώνει την γκάμα άλλων 6 όχι περιορισμένων εκδόσεων του Astron Solar GPS. To Seiko Astron Solar GPS Chronograph Limited Edition styled by Giugiaro Design αντλεί έμπνευση από την ιταλική κουλτούρα με στοιχεία της ιταλικής σημαίας στο καντράν και το λουράκι.

Το ρολόι θα παραχθεί σε 5.000 κομμάτια, σε κάσα διαμέτρου 44,6 mm, ενώ θα είναι διαθέσιμο σε μαύρο δερμάτινο λουράκι, αλλά και σε μπρασελέ από τιτάνιο, με λευκό κεραμικό υλικό. Διαφορετικό είναι και το πίσω μέρος της κάσα, το οποίο είναι όμοιο με την ζάντα ενός ιταλικού supercar. Η ενδεικτική τιμή του ρολογιού θα κινείται μέχρι τα 3.500 ευρώ.

Μαζί με το Seiko Astron Solar GPS Chronograph Limited Edition styled by Giugiaro Design, η ιαπωνική εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα κυκλιφορήσουν άλλα έξι μοντέλα Astron Solar GPS Chronograph, τα δύο εκ των οποίων θα έχουν κάσα από τιτάνιο και δερμάτινο λουράκι, τα τρία θα έχουν ατσάλινη κάσα και μπρασελέ με κεραμικά υλικά και ένα ακόμα με κάσα και μπρασελέ από ατσάλι.

More Stories
ChronosPlus VideoPedia: Χρονογράφος