To ρολόι των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο

Το Omega Seamaster Bullhead “Rio 2016” Limited Edition, όπως υποδηλώνει, άλλωστε, και το όνομά του είναι το επίσημο ρολόι των Ολυμπιακών Αγώνων του 2016 στο Ρίο. 

Οι συνδέσεις με την κορυφαία ολυμπιακή διοργάνωση είναι πολλές και δεν περιορίζονται μόνο στο μπλε χρώμα στο λουράκι που παραπέμπει στο λογότυπο των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο για το 2016, καθώς οι ραφές στο λουράκι και οι αριθμοί της κλίμακας περιμετρικά της στεφάνης είναι βαμμένα σε κίτρινο, πράσινο, κόκκινο και μαύρο χρώμα έτσι ώστε να παραπέμπουν στους γνωστούς ολυμπιακούς κύκλους. 

Στο εσωτερικό του ρολογιού υπάρχει ο μηχανισμός co-axial calibre 3113, με αυτόματο κούρδισμα και power reserve 52 ώρες. Στο καντράν έχουμε κεντρικά τις ώρες και τα λεπτά, μαζί με τον κόκκινο δείκτη του χρονογράφου, δύο totalizers στο 12 και το 6, μαζί με ένα παράθυρο για την ημερομηνία στο 3. Η κάσα είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι, με διάμετρο 43 mm και προσφέρει απόλυτη στεγανότητα μέχρι και τα 150 μέτρα βάθους. 

Το ρολόι θα κατασκευαστεί σε 316 κομμάτια. Ο αριθμός 3 αναφέρεται στο άθλημα του golf που φέτος θα συμπεριληφθεί για τρίτη φορά στην ιστορία του στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ενώ το 16 αναφέρεται στο 2016. Η τιμή του συλλεκτικού αυτού ρολογιού της Omega είναι 7.900 ευρώ. 

More Stories
Η Miranda Kerr φορά κοσμήματα Swarovski