Το πρώτο ePaper ρολόι της Tokyoflash

Παρόλο που τα ρολόγια της Tokyoflash είναι γνωστά για τον μοναδικό τρόπο με τον οποίο δείχνουν την ώρα, το Kisai Rorschach, χρησιμοποιεί τεχνολογία ePaper για να είναι πάντοτε ενεργή η οθόνη του. 

Φέρει το όνομα του Ελβετού ψυχολόγου Hermann Rorschach, ο οποίος το 1921 είχε επινοήσει το Rorschach inblot test, βάσει του οποίου, με μια σειρά από κηλίδες από μελάνι, επεδίωκε να αξιολογήσει τις σκέψεις και τις απόψεις των ασθενών του. 

Για την Tokyoflash, αυτή είναι η πρώτη προσπάθεια χρήσης του E-Ink, του “ηλεκτρονικού μελανιού” που ενεργοποιείται όταν πέφτει πάνω του το φως (ακόμα και το ηλιακό φως), έτσι ώστε να είναι πάντοτε ενεργή η οθόνη του, χωρίς να υπάρχει η ανάγκη του οπίσθιου φωτισμού. Το ρολόι προβάλλει εκτός από την ώρα, την ημερομηνία, ενώ έχει και ξυπνητήρι. Με το πάτημα ενός κουμπιού αλλάζει ο χρήστης τις διαμορφώσεις. 

Το ρολόι έχει τετράγωνη κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι, και διάφορες επιλογές σε λουράκι και μπρασελέ. Τις εντυπώσεις κλέβει το λεπτό προφίλ του που δεν ξεπερνά τα 6,2 mm. Μπορείτε να το αγοράσετε online από το www.tokyoflash.com

Δείτε το και στο βίντεο που ακολουθεί σε πλήρη λειτουργία.

More Stories
Graham Silverstone RS Skeleton