To Nevo είναι ένα αναλογικό smartwatch

To Nevo Watch συνδυάζει τον μινιμαλιστικό σχεδιασμό, με έξυπνες λειτουργίες smartWatch και έναν ελβετικό μηχανισμό στο εσωτερικό της κάσας του.

Το smarWatch συνδέεται ασύρματα, μέσω Bluetooth 4.1 με ένα smartphone που έχει λειτουργικό σύστημα iOS ή Android και μπορεί να λειτουργήσει ως fitness tracker, επιδεικνύοντας μέσα από 12 φωτεινά LED στις θέσεις των ωρών την πορεία ολοκλήρωσης ενός στόχου που έχετε θέσει. Στο κομμάτι αυτό θυμίζει το Withings Activite smartWatch που κάνει κάτι αντίστοιχο με ένα ειδικό υποκαντράν.

Ο μηχανισμός του είναι quartz και υποστηρίζει κεντρικά ώρες και λεπτά. Ένας άλλος μηχανισμός είναι υπεύθυνος για την εμφάνιση των ειδοποιήσεων από το smartphone και έχει τη δική του μπαταρία. Η μπαταρία αυτή υπόσχεται έξι μήνες λειτουργία χωρίς επαναφόρτιση, ενώ με τους αισθητήρες που έχει πάνω του και τη βοήθεια της συνοδευτικής εφαρμογής στο smartphone μπορεί να μετρήσει θερμίδες που καταναλώνετε, βήματα που έχετε περπατήσει, απόσταση που έχει διανυθεί και πολλά άλλα.

Θα ξεκινήσει να πωλείται το 2015 και θα μπορεί να αποσταλεί σε όλο τον κόσμο μέσα από το www.nevoWatch.com σε μία ενδεικτική τιμή των 115 δολαρίων ΗΠΑ. Η κάσα του έχει διάμετρο 42 mm και είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι.

More Stories
Geneva Watch Days 2023