Το νέο μας περιοδικό είναι γεγονός!

Η ομάδα του Chronos Plus παρουσιάζει τη νέα της προσπάθεια, το coffee table magazine “Best of MYKONOS”, το οποίο αποτελεί μια υπερπολυτελή ετήσια δίγλωσση έκδοση, που φιλοδοξεί να αναδείξει την αίγλη της Μυκόνου και συγχρόνως να ενημερώσει με τον πιο έγκυρο τρόπο, δίνοντας όλες τις up-to-date πληροφορίες για το πού, πώς, πότε και γιατί πρέπει να (ξανά)επισκεφθεί κανείς το μοναδικό νησί.

Το coffee table magazine “Βest of MYKONOS” είναι για τα ξενοδοχεία το απόλυτο «εργαλείο» προβολής του αυθεντικού μυκονιάτικου  τρόπου ζωής και για τους επισκέπτες, οι οποίοι αποτελούν την παγκόσμια οικονομική elite και όχι μόνον,  το απόλυτο μέσο χαλάρωσης και ενημέρωσης, δημιουργώντας τους μια ιδανική σχέση εξάρτησης!

Το περιοδικό θα έχει κυκλοφορήσει μέχρι τις 30 Ιουνίου, θα τυπωθεί σε τιράζ 15.000 τεύχη και θα βρίσκεται στα 20 top ξενοδοχεία της Μυκόνου, όπως επίσης θα κυκλοφορήσει και σε όλα τα περίπτερα του νησιού. Τέλος θα βρίσκεται στο lounge της Aegean του αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος και στα press Kiosk των ακτοπλοικών γραμμών προς Μύκονο.

Η ύλη του θα είναι 250 σελίδες και θα περιλαμβάνει χάρτη με όλα τα must see του νησιού, αναλυτικές αναφορές στο μυκονιάτικο lifestyle, συνεντεύξεις με τα πρόσωπα της Μυκόνου, στήλες με τα luxury hotels, τις παραλίες, τα μαγαζιά, τα μέρη για να δειπνήσει, να διασκεδάσει, να ξενυχτήσει και να κάνει ένα μικρό διάλειμμα με θέα. Δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι προτάσεις για αποδράσεις, οι διευθύνσεις και όλες οι παραδοσιακές γεύσεις  του νησιού. 

More Stories
Το έξυπνο αξεσουάρ της Victorinox Swiss Army