Το νέο Cookoo smartwatch

H νέα έκδοση ενός από τους πρώτους εκπροσώπους της κατηγορίας smartwatch είναι πλέον γεγονός και έτσι το ανανεωμένο Cookoo έκανε την επίσημη εμφάνισή του. 

Πρόκειται για τη νεότερη δημιουργία της Connectedevice, η οποία άλλαξε το σχεδιασμό, τα υλικά, την οθόνη και τα χρώματα του smartwatch της. Και σε αυτή την έκδοση έχουμε έναν συνδυασμό αναλογικού μηχανισμού με ψηφιακές ειδοποιήσεις. Είναι διαθέσιμο σε δύο εκδοχές, την Sporty Chic, με λουράκι από σιλικόνη που είναι μαλακό στην αφή, ενώ η Urban Explorer έχει ανθεκτικό λουράκι από νάιλον. 

Το Cookoo σας ειδοποιεί για το πότε λαμβάνετε μία κλήση στο iOS ή Android smartphone σας, ενώ μπορείτε να βάλετε το κινητό σας ασύρματα σε σιγή. Παράλληλα, σας ειδοποιεί πότε λαμβάνετε ένα μήνυμα από τα social media σας, ένα email, ή ένα μήνυμα SMS. Από το καντράν του μπορείτε να ενεργοποιήσετε την κάμερα του smartphone σας, να χειριστείτε τον music player και να βρείτε το τηλέφωνό σας. Ένα από τα σημεία που διαφοροποιείται το Cookoo σε σχέση με άλλα smartwatches είναι ότι λειτουργεί με Bluetooth 4.0 χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας, στοιχείο που του επιτρέπει να λειτουργεί με μία μπαταρία και δεν απαιτεί φόρτιση. 

Το ρολόι έχει στρογγυλή κάσα διαμέτρου 42 mm και είναι αδιάβροχο στα 100 μέτρα και η τιμή του είναι 149,84 ευρώ, ενώ μπορείτε να το παραγγείλετε από εδώ.

More Stories
Jaeger LeCoultre Master Grande Tradition Gyrotourbillon 3 Jubilee