H Hublot στο Harrod’s

Η Hublot σας δίνει μια καλή ευκαιρία για να ταξιδέψετε στο Λονδίνο μέσα στον Αύγουστο, καθώς δημιουργεί ένα pop up κατάστημα μέσα στο θρυλικό Harrod’s. 

Οι κύριες βιτρίνες του Harrod’s θα είναι αφιερωμένες στις εκδόσεις των ρολογιών της Hublot σε συνεργασία με την Ferrari και το FIFA World Cup, μαζί με συλλεκτικά ρολόγια της εταιρείας που θα προβάλλονται σε ειδικά διαμορφωμένες προθήκες. Ο επισκέπτης θα μπορεί να δει από κοντά ένα όχημα της Scuderia Ferrari Formula 1, μαζί με το Big Bang Ferrari UK Limited Edition που θα κάνει την επίσημη πρώτη εμφάνισή του. 

Θα υπάρχει επίσης, μία βιτρίνα με θέμα το Hublot Loves Football, όπου θα υπάρχουν τα συλλεκτικά ρολόγια που έχουν δημιουργηθεί για τους πρεσβευτές της φίρμας από τον χώρο του αθλητισμού, όπως το Big Bang FIFA World Cup Official Watch

Μία ειδική προθήκη θα υπάρχει για τον μηχανισμό UNICO, τον μοναδικό μηχανισμό χρονογράφου της Hublot με το εμφανές column wheel στο πλάι της κάσας που τον φορούν. Τέλος, θα υπάρχει και η βιτρίνα Pop Art στο Harrod’s με τις θηλυκές προτάσεις της Hublot. 

More Stories
H Eterna σε κινέζικα χέρια