To Hermes Dressage μεγαλώνει σε διαστάσεις

To Hermes Dressage μεγάλωσε σε διαστάσεις φτάνοντας τη διάμετρο κάσας των 40,5 mm, ενώ η είδηση είναι οτι η manufacture βάζει στο νέο μοντέλο τον μηχανισμό Caliber H1837, που κατασκευάζει για λογαριασμό της η Vaucher Manufacture Fleurier, στην οποία η Hermes έχει μερίδιο 25%.

Ο αριθμός 1837 συμβολίζει τη χρονιά που ιδρύθηκε η φίρμα και συνοδεύει τον μηχανισμό με το αυτόματο κούρδισμα των 193 μερών, που εκτελεί 28.800 ταλαντώσεις την ώρα, ενώ στο ελατήριο διαφυγής είναι χαραγμένο το σύμβολο “H” της φίρμας. Υπάρχουν δύο διαφορετικές εκδοχές του μηχανισμού, με τη μία να έχει έναν μεγάλο κεντρικό δείκτη δευτερολέπτων και ένα παράθυρο στο 6 που δείχνει την ημερομηνία, ενώ η δεύτερη εκδοχή του μηχανισμού έχει δείκτη για την ώρα, τα λεπτά και ένα υποκαντράν για τα δευτερόλεπτα στο 6.

Αναφορικά με τα διαθέσιμα μοντέλα της σειράς Dressage, θα υπάρχουν συνολικά 10 μοντέλα, οχτώ εκ των οποίων θα είναι από ατσάλι με καντράν μαύρου χρώματος ή από ασημι οπαλίνα και λουράκι της επιλογής του υποψήφιου κατόχου. Δύο εκδόσεις θα είναι από ροζ χρυσό χρυσό η μία με καντράν από οπαλίνα και η άλλη σε περιορισμένη έκδοση 175 τεμαχίων (η Hermès κλείνει τα 175 έτη φέτος…) και καντράν από γραφίτη.

More Stories
Η νέα 38 series της Nomos