Η Hublot παρουσιάζει ένα ρολόι αφιερωμένο σε μία πόλη

H Hublot διοργανώνει ένα ειδικό event στις 26 Σεπτεμβρίου, στο The W South Beach, με αφορμή την παρουσίαση του νέου της ρολογιού περιορισμένης κυκλοφορίας, του Hublot King Power 305, το οποίο είναι αφιερωμένο στην πόλη του Μαϊάμι.

Πρόσωπο της βραδιάς θα είναι ο DJ Irie, ο οποίος θα έχει πίσω του ένα video wall 10 μέτρων, ενώ η σαμπάνια Dom Perignon θα ρέει άφθονη για τους καλεσμένους που θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά το νέο πολυτελές όργανο μέτρησης του χρόνου από την Hublot με τη skeleton αισθητική.

Ο αριθμός 305 που συνοδεύει το όνομα του ρολογιού είναι ο ταχυδρομικός κώδικας της πόλης του Μα?άμι με το λευκό και το μπλε χρώμα να θυμίζουν τις ακτές της South Florida. Η κάσα διαμέτρου 48 mm είναι κατασκευασμένη από King Cold, δηλαδή χρυσό 18 καρατίων με 5% πλατίνα που έχει ως αποτέλεσμα την παραγωγή ενός χαρακτηριστικού χρώματος. 

Στο εσωτερικό του συναντά κανείς τον μηχανικό μηχανισμό χρονογράφου skeleton με το αυτόματο κούρδισμα, HUB4214, ο οποίος αποτελείται από 257 μέρη, εκτελεί 28.800 ταλαντώσεις την ώρα και παρουσιάζει power reserve 42 ωρών. Το ρολόι που είναι αδιάβροχο μέχρι και τα 100 μέτρα βάθους, φορά λουράκι από δέρμα αλιγάτορα σε μπλε χρώμα με λευκές ραφές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι θα κυκλοφορήσει και μια εξαιρετικά περιορισμένη έκδοση 10 μόλις κομματιών, η οποία θα είναι διακοσμημένη με 374 διαμάντια 3,34 καρατίων.

More Stories
Breva Genie 02 Terra με μηχανικό αλτίμετρο