Foto Fabio Ferrari - LaPresse 18 06 2013 Torino ( Italia ) Juventus Stadium - Hublot Cup - Giornalisti vs Retailers. Nella foto:durante la partita Photo Fabio Ferrari - LaPresse 18 06 2013 Turin ( Italy ) Juventus Stadium - Hublot Cup - Giornalisti vs Retailers. in the picture: during the match

Το γήπεδο της Juventus ανοίγει για την Hublot

H Hublot επιβεβαιώνει για ακόμα μια φορά την στενή της σχέση με τον κόσμο των sports, με το στάδιο της Juventus, έναν από τους “ναούς” του ποδοσφαίρου να ανοίγει τις πύλες του αποκλειστικά για την Hublot. 

To πρώτο Hublot Cup είναι γεγονός και σε αυτό συμμετείχαν δύο ομάδες σε έναν αγώνα 40 λεπτών, ενώ ακολούθησε ένα cocktail party στο οποίο παρουσιάστηκε το King Power Juventus. Πρόκειται για ένα ρολόι περιορισμένης κυκλοφορίας 200 κομματιών, με κάσα από ανθρακονήματα και διάμετρο 48 mm. 

Διαθέτει τον μηχανισμό HUB4245, ο οποίος είναι ένας χρονογράφος με δύο κεντρικούς δείκτες, με τον πρώτο να δείχνει τα δευτερόλεπτα και τον δεύτερο να δείχνει το πόσος χρόνος έχει περάσει από την έναρξη του κάθε ημιχρόνου. Στο 9 υπάρχει η μέτρηση του χρόνου, στο 4 η ημερομηνία και στο 3 το έμβλημα της Juventus. 

Το ρολόι έχει power reserve 42 ώρες, εκτελεί 28.800 ταλαντώσεις ανά ώρα, ο μηχανισμός του αποτελείται από 249 μέρη και έχει 28 λίθους. Είναι αδιάβροχο στα 100 μέτρα. 

More Stories
Ο Sebastien Ogier παγκόσμιος πρωταθλητής του WRC