To ετήσιο ημερολόγιο της Jaeger LeCoultre

H Jaeger LeCoultre ανακοινώνει την έκδοση του 6ου ετήσιου ημερολογίου της, στη μορφή ενός συλλεκτικού βιβλίου μεγάλων διαστάσεων, το οποίο αντλεί έμπνευση από τα τελευταία δημιουργήματα της Manufacture. 

Η εταιρεία πλαισιώνει την ιδέα της αλλαγής των ωρών και των εποχών, μέσα από την έννοια της περιστροφής του κύκλου, τονίζοντας ότι το κυκλικό σχήμα είναι εκείνο που βρίσκεται σε όλες τις εκφράσεις που μιλούν για το χρόνο, στην ωρολογοποιία, ακόμα και σε εκείνο το σύμβολο του απείρου, που εκφράζεται μέσα από την ένωση δύο κύκλων. 

Στο βιβλίο, ο αναγνώστης καλείται να κάνει ένα ταξίδι από τα σχήματα των πρώτων ρολογιών τσέπης, μέχρι και όλες αυτές τις ανθρώπινες εκφράσεις και εκδηλώσεις που υποδηλώνουν κίνηση και βασίζονται στον κύκλο, τους τροχούς των οχημάτων, μέχρι και το Duomètre Sphérotourbillon της Jaeger LeCoultre, το οποίο διακρίνεται για το σφαιρικό κλουβί του tourbillon του. 

Το ετήσιο ημερολόγιο της Jaeger LeCoultre θα είναι σύντομα διαθέσιμο από την e-Βιβλιοθήκη της εταιρείας, την οποία μπορείτε να δείτε εδώ

More Stories
O Gerd-R.Lang “Ψηφίζει” Ελλάδα