To Atelier Watch της Hublot

H άριστη σχέση με τους πελάτες είναι ένα στοιχείο εκ των ων ουκ άνευ για μία φίρμα υψηλής ωρολογοποιίας και η Hublot δεν μπορεί παρά να ακολουθήσει τον κανόνα που θέλει τους πελάτες της να χαμογελούν κάθε φορά που αναφέρεται το όνομά της. 

Ένα στοιχείο που πιστοποιεί την άριστη σχέση της με τους πελάτες της είναι η προσφορά ενός Atelier Watch, δηλαδή ενός ρολογιού αντικατάστασης σε κάθε πελάτη της που αφήνει το δικό του ρολόι για έλεγχο, service ή επισκευή σε κάποιο από τα  καταστήματά της. Αυτή τη στιγμή η υπηρεσία είναι διαθέσιμη αποκλειστικά στα 49 διαφορετικά Hublot boutiques σε όλο τον κόσμο.

Το Atelier Watch δεν είναι προς πώληση, αλλά παραμένει ένα ιδιαίτερο μοντέλο, το οποίο ακολουθεί τις σχεδιαστικές επιταγές της φίρμας. Είναι κατασκευασμένο από μαύρα συνθετικά υλικά, στην κάσα και τη στεφάνη, μαύρο λουράκι από καουτσούκ και μηχανισμό quartz, ο οποίος αναλαμβάνει να δείξει την ώρα, τα λεπτά, τα δευτερόλεπτα και την ημερομηνία. 

Η πλειοψηφία των μερών του ρολογιού είναι κατασκευασμένα στην Ελβετία και αναλαμβάνει να διατηρεί ζωντανούς τους δεσμούς του πελάτη με την Hublot, ακόμα και όταν αυτοί δεν φορούν το δικό τους ρολόι στο χέρι τους. 

More Stories
H Breitling Jet Team πετά πάνω από τo βουνό Fuji