Η Julia Roberts επισκέπτεται το Watches and Wonders

Στο πλευρό των αδερφών Scheufele θα βρεθεί η διάσημη ηθοποιός και ambassador της μάρκας, για μια συναρπαστική ανακοίνωση κατά την διάρκεια της έκθεσης Watches and Wonders

 

Στα εγκαίνια της έκθεσης Watches and Wonders στη Γενεύη τη Δευτέρα 27 Μαρτίου προσκάλεσε η Chopard την Julia Roberts. Συνεχίζοντας τον ρόλο της ως Πρέσβειρα του Maison από το 2021, η Τζούλια Ρόμπερτς θα πρωταγωνιστήσει από τις 20 Μαρτίου στη νέα καμπάνια Chopard Loves Cinema σε σκηνοθεσία Τζέιμς Γκρέι.

Το περίπτερο της Chopard θα είναι εξ ολοκλήρου στολισμένο στο θέμα της καμπάνιας. Στις προσόψεις του θα εμφανίζονται οι νέες ταινίες και τα γραφικά της Τζούλια Ρόμπερτς που φοράει κοσμήματα και ρολόγια Chopard. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της, η Τζούλια Ρόμπερτς θα συμμετάσχει με τους Συμπροέδρους της Chopard Caroline και Karl-Friedrich Scheufele σε μια συνέντευξη Τύπου για να ανακοινώσει ένα νέο ορόσημο στο ταξίδι της μάρκας στη βιώσιμη πολυτέλεια.

Το Ταξίδι στη Βιώσιμη Πολυτέλεια είναι ένα μακροπρόθεσμο πρόγραμμα μέσω του οποίου η Chopard εργάζεται από το 2013 για την προώθηση του σεβασμού των υψηλότερων κοινωνικών και περιβαλλοντικών κριτηρίων. Ως ένα από τα βασικά βήματα σε αυτό το ταξίδι, η Chopard χρησιμοποιεί 100% ηθικό χρυσό για την παραγωγή των ρολογιών και των κοσμημάτων της από το 2018.

More Stories
Ulysse Nardin Classic Sonata