Συνεργασία Jaeger LeCoultre-Aston Martin

O καρπός της συνεργασίας αυτής, η οποία πλέον μετρά 8 χρόνια, έρχεται με τη μορφή ενός νέου μοντέλου, του χρονογράφου AMVOX7. Το νέο μοντέλο είναι εξοπλισμένο με έναν ιδιαίτερο τρόπο προβολής του Power Reserve, διατηρώντας τον σπορ χαρακτήρα του. 

Ένα από τα στοιχεία που κάνουν αυτόν τον χρονογράφο διαφορετικό είναι το ότι η έναρξη και η παύση λειτουργίας του χρονογράφου δεν γίνεται από τα κλασικά πλαϊνά κουμπιά, αλλά με ένα πάτημα στο κρύσταλλο της κάσας. Επιπρόσθετα η ένδειξη του power reserve γίνεται με δύο κόκκινες μπάρες που μετακινούνται στη στεφάνη του ρολογιού. 

Ο χρονογράφος έχει έναν μηχανικό μηχανισμό, με αυτόματο κούρδισμα, τον Calibre 756, ο οποίος έχει φτιαχτεί ολόκληρος στο χέρι. Εκτελεί 28.800 ταλαντώσεις την ώρα, με Power Reserve 65 ώρες, έχοντας 335 μέρη, 39 λίθους, ο οποίος δεν ξεπερνά τα 7,39 mm σε πάχος. Η κάσα έχει διάμετρο 44 mm και είναι φτιαγμένη από τιτάνιο βαθμού 5, με τα λογότυπα της Aston Martin και της Jaeger LeCoultre να κάνουν αισθητή την παρουσία τους.

Υποστηρίζει ώρα, λεπτά, δευτερόλεπτα, ημερομηνία, υποκαντράν ωρών και λεπτών για τον χρονογράφο. Το καντράν είναι μαύρο, θυμίζοντας τις γρίλιες ενός Aston Martin Vanquish. Το ρολόι φορά δερμάτινο λουράκι και είναι αδιάβροχο στα 50 μέτρα. 

More Stories
Chanel J12 X-Ray Red Edition