Συνεργασία Aston Martin-Jaeger LeCoultre

H Jaeger LeCoultre δημιουργεί 3 ιδιαίτερα ρολόγια για 2 διαφορετικές επετείους, σε συνεργασία με την Aston Martin, γιορτάζοντας μια συνεργασία που κρατά ήδη 10 χρόνια. 

Η Jaeger Le Coultre γιορτάζει 180 χρόνια από την ίδρυσή της, ενώ η Aston Martin συμπληρώνει 100 χρόνια παρουσίας στους δρόμους και τους αγώνες. Με αυτή την αφορμή δημιουργήθηκαν τρία ιδιαίτερα ρολόγια, το Master Compressor Extreme W-Alarm Aston Martin, το Master Hometime Aston Martin και το AMVOX5 Word Chronograph Cermet. 

Το πρώτο είναι ένα ρολόι με ξυπνητήρι και παγκόσμια ώρα, ενώ στο εσωτερικό του φιλοξενεί τον Caliber 912, ο οποίος είναι αυτόματος. Ξεχωρίζει για το μαύρο καντράν του και τις λευκές ενδείξεις του. Το Master Hometime Aston Martin επιτρέπει την ανάγνωση της ώρας σε δύο χρονικές ζώνες ταυτόχρονα, ενώ στο εσωτερικό του φιλοξενεί τον μηχανισμό 975Η. Τέλος, ο χρονογράφος AMVOΧ5 προβάλλει την ώρα σε 24 διαφορετικές χρονικές ζώνες με totalizer για τα λεπτά και τις ώρες, ενώ την κίνηση τη δίνει ο αυτόματος μηχανισμός Calibre 752. 

More Stories
Το ρολόι της Patek Philippe για το Only Watch 25