OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ρολόι- ξυπνητήρι που φτιάχνει και καφέ!

H Rolex τιμά την συνεργασία της με τον James Cameron και το DeepSea Challenge, μία αποστολή όπου ένα ρολόι έφτασε στο μεγαλύτερο δυνατό βάθος.

Ο γνωστός σκηνοθέτης των ταινιών Titanic και Avatar ετοίμασε μία τρισδιάστατη ταινία για το τολμηρό του εγχείρημα, με τη βοήθεια του National Geographic και τίτλο Deepsea Challenge 3D. Περισσότερα για την αποστολή του και το ρολόι της Rolex που τον συνόδευσε μπορείτε να διαβάσετε και να δείτε στο βίντεό μας από την παρουσίαση του ρολογιού στην Ελλάδα κάνοντας κλικ εδώ.

Τώρα, η Rolex παρουσιάζει ένα νέο μοντέλο με καντράν D-Blue, που συμβολίζει το χρώμα του βυθού στα μεγάλα βάθη. Το νέο ρολόι παρουσιάστηκε μόλις χτες, 4 Αυγούστου 2014, στην πρεμιέρα της ταινίας του Cameron στη Νέα Υόρκη. Το νέο ρολόι έχει κάσα Oyster, με διάμετρο 44 mm, η οποία αντέχει σε εντυπωσιακά βάθη, διατηρώντας την στεγανότητά της μέχρι και στα 3.900 μέτρα! Εκτός από το νέο καντράν, υπάρχει εξελιγμένη βαλβίδα και ειδικής κατασκευής κορώνα που να αντέχουν σε πιέσεις πέρα από τη λογική άλλων καταδυτικών ρολογιών.

Στο εσωτερικό του υπάρχει ο μηχανισμός Calibre 3135, με πιστοποίηση χρονομέτρου COSC και αυτόματο κούρδισμα. Κεντρικά υποστηρίζει ώρα, λεπτά και δευτερόλεπτα και ημερομηνία στο 3. Εκτελεί 28.800 ταλαντώσεις ανά ώρα και έχει parachrom ελατήριο και power reserve 48 ώρες.

More Stories
H Breitling πετά με το Super Constellation