Sony SmartBand Talk

Με το ενσωματωμένο μικρόφωνο και ηχείο, το SmartBand Talk, έρχεται εξοπλισμένο με μια σύντομη λειτουργία κλήσης, ώστε να μπορείτε να μιλάτε και να ακούτε το συνομιλητή σας, με υποστήριξη HD Voice – ιδανικό για χρήση εν κινήσει ή όταν δεν έχετε πρόσβαση στο τηλέφωνό σας.

Μέσω της ενσωματωμένης τεχνολογίας Sony Voice Control, μπορείτε επίσης να αποθηκεύσετε τους δικούς σας ήχους για κάθε λειτουργία και να χρησιμοποιήσετε τη φωνή σας για την εκτέλεση συγκεκριμένων εργασιών στο smartphone.

Η καμπυλωτή, e-paper οθόνη 1,4” του SmartBand Talk είναι μια νέα δημιουργική προσέγγιση, βασισμένη στα σχόλια των χρηστών μας. Είναι χαμηλής ισχύος, αλλά φωτεινή και ευκρινής. Παρακολουθείστε τη δραστηριότητα της εφαρμογής LifeLog και δείτε ειδοποιήσεις και την ώρα, όλα με μια γρήγορη ματιά.

Οι ενσωματωμένοι αισθητήρες υψομέτρου και επιτάχυνσης καταγράφουν πώς και πόσο κινείστε για να σας δώσουν μια ακριβή εικόνα της καθημερινής σας σωματικής δραστηριότητας, είτε αυτή είναι περπάτημα,  τρέξιμο ή αναρρίχηση. Μπορείτε να δείτε πόσο δραστήριοι ήσαστε αλλά και με ποιον επικοινωνήσατε κατά τη διάρκεια της ημέρας, καθώς αποθηκεύει όλα τα στοιχεία από το smartphone σας και στη συνέχεια σας δίνει τη δυνατότητα να τα δείτε στην οθόνη e-paper, οπουδήποτε και οποτεδήποτε θέλετε.

Όπως θα περιμένατε, το SmartBand Talk είναι αδιάβροχο (πρότυπο IP68) και θα είναι αρχικά διαθέσιμο σε λευκό και μαύρο ενώ περισσότερα ζωηρά χρώματα θα κυκλοφορήσουν μέσα στο έτος – για να μπορείτε να το φοράτε όλες τις ώρες της ημέρας και σε κάθε περίσταση.

 
More Stories
Πέντε ανεξάρτητες μάρκες στο Barton 7