Ένα Seiko για την “Πόλη του Ουρανού”

‘Ενα συλλεκτικό μοντέλο που αντλεί έμπνευση από την θρυλική ταινία κινουμένων σχεδίων της δεκαετίας του ’80, “Castle In The Sky”.

H Seiko κάνει μια επιστροφή στον κατάλογο των Studio Ghibli για την τελευταία περιορισμένη έκδοση ενός Presage, αυτή τη φορά αναζητώντας την μυθική πόλη Laputa από το “Castle in the Sky”.

Αφού στο παρελθόν έφερε τις τολμηρές περιπέτειες του Porco Rosso σε ένα πανέμορφο ρολόι, η Seiko συνεργάζεται πάλι τώρα για άλλη μια φορά με το θρυλικό στούντιο κινουμένων σχεδίων της Hayao Miyazaki.

Το νέο ρολόι από ανοξείδωτο ατσάλι 40,5mm εστιάζει στη συμβολογία που χρησιμοποιήθηκε για τον εντοπισμό της πλωτής πόλης Laputa από το κλασικό κινούμενο σχέδιο του 1986, με το σύμβολο της πόλης να φιγουράρει στο καντράν του ρολογιού, ζωγραφισμένο στο χέρι από τον βετεράνο του σμάλτου της Seiko, Mitsuru Yokosawa.

Στο πίσω μέρος της κάσας από κρύσταλο ζαφειριού υπάρχει μια φωτογραφική αναπαράσταση της Laputa, της πόλης που προκαλεί την περιέργεια όλων των ηρώων σε αυτήν την μαγική ιστορία.

Περισσότερες πληροφορίες για τη Seiko εδώ.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: RIST Hellas

More Stories
Ανοιχτά τα καταστήματα την Κυριακή στη Μύκονο