Raymond Weil Nabucco Cuore Caldo Twelve

To περιορισμένης κυκλοφορίας μοντέλο της σειράς Nabucco τονίζει τον αριθμό 12, ο οποίος σηματοδοτεί την αλλαγή από το σήμερα στο χτες, ενώ παράλληλα φροντίζει για ένα καλύτερο αύριο, προσφέροντας ένα μέρος από τα έσοδα που θα προκύψουν από τις πωλήσεις του στα παιδιά που προσπαθούν να θεραπευτούν από τον καρκίνο.

Το χαρακτηριστικό της οικογένειας Nabucco της Raymond Weil είναι ότι όλες τις ώρες τις σημειώνει με δείκτες, εκτός από τον αριθμό 12, με τον οποίο κάθε φορά παίζει ένα οπτικό παιχνίδι. Τώρα τον σημειώνει με την λέξη twelve ολογράφως στο καντράν, σα να θέλει να τονίσει τη σημασία του.

Το ρολόι έχει κάσα από ροζ χρυσό, διαμέτρου 46 mm, με τον μηχανικό μηχανισμό RW5500, ο οποίος έχει αυτόματο κούρδισμα, power reserve 42 ώρες, 31 λίθους. Το ρολόι υποστηρίζει ώρα, λεπτά, δευτερόλεπτα, ένδειξη power reserve στο 6 και λειτουργία χρονογράφου. Στη στεφάνη του έχει ταχυμετρική κλίμακα. Στο 3 και στο 9 υπάρχουν τα υποκαντράν του χρονογράφου.

Το ρολόι είναι αδιάβροχο στα 100 μέτρα, φορά λουράκι από καουτσούκ ή δέρμα και θα κυκοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό 76 κομματιών.

More Stories
Οι ιππότες της στρογγυλής τραπέζης αναγεννούνται στο εντυπωσιακό καντράν του νέου Roger Dubuis