Πτήσεις προς Σεϋχέλλες από την Emirates

Η Emirates ανακοίνωσε ότι θα αυξήσει τις πτήσεις που πραγματοποιεί προς Σεϋχέλλες διπλασιάζοντας τα δρομολόγια αργότερα εντός του 2014.

Η προσθήκη δυο επιπλέον πτήσεων την εβδομάδα προς Σεϋχέλλες,  θα αυξήσει τις ήδη υπάρχουσες 12 πτήσεις σε 14, επιχειρώντας να διπλασιάσει τα καθημερινά δρομολόγια από τις 28 Οκτωβρίου του 2014.

Η Emirates πραγματοποιεί τις πτήσεις προς Σεϋχέλλες με αεροσκάφος A340-500, προσφέροντας στους πελάτες την επιλογή ανάμεσα σε 12 πολυτελείς ιδιωτικές σουίτες στην Πρώτη Θέση, 42 καθίσματα νέας γενιάς που μετατρέπονται σε απολύτως επίπεδα κρεβάτια στη Διακεκριμένη Θέση και άπλετο χώρο για τα πόδια για 204 επιβάτες της Οικονομικής Θέσης.

Οι επιβάτες μπορούν να απολαύσουν το βραβευμένο σύστημα ψυχαγωγίας εν πτήσει, ice, με επιλογές ανάμεσα σε εκατοντάδες κανάλια ψυχαγωγίας on – demand, συμπεριλαμβανομένων ταινιών από όλο τον κόσμο, τηλεοπτικών καναλιών, μουσικής, βιντεοπαιχνιδιών και ειδήσεων.

Οι επιβάτες όλων των Θέσεων απολαμβάνουν υψηλής γαστρονομίας γεύματα, τα οποία ετοιμάζονται από σεφ και σερβίρονται από το πολυεθνικό πλήρωμα καμπίνας των περισσότερων από 130 εθνικοτήτων της Emirates, που μιλούν περισσότερες από 55 γλώσσες. Επιπλέον, προσφέρεται γενναιόδωρο όριο αποσκευών 40 κιλών για τους επιβάτες της Διακεκριμένης Θέσης και 50 κιλών για τους επιβάτες της Πρώτης Θέσης.

Οι Σεϋχέλλες αποτελούνται από 115 παρθένα, τροπικά νησιά που απέχουν 1.600 χιλιόμετρα από την ανατολική ακτή της Αφρικής. Αυτό το αρχιπέλαγος περιέχει τα μόνα μεσο-ωκεάνια νησιά γρανιτικών στον πλανήτη και αποτελεί καταφύγιο για πολλά ενδημικά είδη χλωρίδας και πανίδας που είναι από τα πιο σπάνια στη γη. Τα νησιά φιλοξενούν επίσης δυο τοποθεσίες Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO, την Vallée de Mai, στην οποία μεγαλώνει ο θαυμαστός αρχαίος φοίνικας Coco-de-mer και το μυθικό Aldabra, το μεγαλύτερο κοράλλι στον κόσμο. Σε όλα τα νησιά υπάρχουν μοναδικές ευκαιρίες για ιστιοπλο?α με ή χωρίς κυβερνήτη, υποβρύχιο ψάρεμα και ψάρεμα με λάσο (fly-fishing), καθώς και μια μεγάλη ποικιλία καταδυτικών δραστηριοτήτων για αρχάριους και έμπειρους δύτες.

More Stories
Εξαγορά από την Google με άρωμα smartwatch