Προσφορές σε πτήσεις της British Airways

Από τις 14 Ιανουαρίου η British Airways προσφέρει εκπτώσεις σε χιλιάδες πτήσεις και πακέτα διακοπών για όλο τον κόσμο. 

Οι εκπτώσεις αφορούν στα εισιτήρια μεταξύ της Αθήνας και Θεσσαλονίκης και δημοφιλών προορισμών σε όλο τον κόσμο, όπως η Νέα Υόρκη, το Γιοχάνεσμπουργκ, το Χονγκ Κονγκ, το Σύδνεϋ, τη Μελβούρνη, τη Βομβάη, το Λας Βέγκας, το Σικάγο, το Λος Άντζελες κ.α. Οι ειδικοί ναύλοι, που ξεκινούν από μόλις 112 ευρώ για το Χονγκ Κονγκ και 236 ευρώ για Νέα Υόρκη είναι διαθέσιμοι από τις 14 Ιανουαρίου 2014 μέχρι και τις 11 Φεβρουαρίου 2014. Εφόσον οι πελάτες μπορούν να ταξιδέψουν έως τις 15 Ιουνίου 2014, αυτός είναι ο ιδανικός τρόπος να διώξετε τη μελαγχολία του χειμώνα και να οργανώσετε μία απόδραση προς οποιαδήποτε γωνιά του πλανήτη. 

Για κρατήσεις θέσεων, καθώς και για οποιαδήποτε πληροφορία αφορά το ταξίδι σας με την British Airways, επισκεφθείτε την ανανεωμένη ιστοσελίδα της εταιρείας www.ba.com, το Κέντρο Κρατήσεων στο 0080044146798 ή τον ταξιδιωτικό σας πράκτορα.

Οι επιβάτες της British Airways που ταξιδεύουν σε προορισμούς των ΗΠΑ μπορούν να συμπληρώνουν online τις επιπλέον πληροφορίες που απαιτούνται, ώστε να παρουσιαστούν απευθείας στην πύλη επιβίβασης, αποφεύγοντας κάθε άλλη χρονοβόρα διαδικασία.

The premium watch magazine

More Stories
SIHH 2016: Συνέντευξη με τον Design Director της Baume & Mercier Alexandre Peraldi