Πόσα Apple Watch πωλήθηκαν;

Η Apple είναι μια εταιρεία που δεν δίνει εύκολα τα επίσημα στοιχεία από τις πωλήσεις των συσκευών της, αλλά η Strategy Analytics σκιαγραφεί την εικόνα της εμπορικής πορείας του Apple Watch. 

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία της Strategy Analytics, το Apple Watch έχει κατακτήσει το 75% της παγκόσμιας αγοράς smartWatch κατά τη διάρκεια του δευτέρου τριμήνου του 2015. Συνολικά, οι πωλήσεις των smartWatches ανέβηκαν κατά 457% κατά τη διάρκεια του δευτέρου τριμήνου του έτους, αγγίζοντας συνολικά τα 5 εκατομμύρια συσκευές. 

Οι εκτιμήσεις των αναλυτών της Strategy Analytics μιλούν για πωλήσεις 4 εκατομμυρίων συσκευών Apple Watch σε 16 διαφορετικές χώρες του κόσμου. Η Samsung εκτιμάται ότι πούλησε 0,4 εκατομμύρια SmartWatches, που αντιστοιχεί σε ένα μερίδιο αγοράς της τάξης του 8% σε παγκόσμιο επίπεδο. Από όλα τα smartWatches που πωλούνται, τα 8 στα 10 είναι Apple και Samsung. 

Τα στοιχεία αυτά προέρχονται από την έκθεση της Strategy Analytics με τίτλο “Global SmartWatch Vendor Marketshare in Q2 2015”. 

More Stories
Big Bang Unico Berluti White Grey από την Hublot