Patek Philippe Sky Moon Tourbillon Ref 6002G

Στα 174 χρόνια της ιστορίας της η Patek Philippe έχει παρουσιάσει αξέχαστους ωρολογιακούς μηχανισμούς, με το Ref. 5002 Sky Moon Tourbillon να έχει μείνει στην ιστορία ως ένα από τα πιο πολύπλοκα ρολόγια χειρός με 12 complications σε δύο καντράν. Τώρα, το Ref.6002G Sky Moon Tourbillon έρχεται να ξαναγράψει την ιστορία. 

Η νέα εκδοχή του ρολογιού είναι όμοια με την προηγούμενη. Έχει tourbillon και minute repeater, ενώ διαθέτει επίσης διηνεκές ημερολόγιο, retrograde ένδειξη της ημερομηνίας και ένδειξη των φάσεων της Σελήνης. Στο πίσω καντράν προσφέρεται μια σειρά από αστρονομικές πληροφορίες, όπως είναι ο βορεινός ουρανός, o αστρικός χρόνος και η γωνιακή μετατόπιση των φάσεων της Σελήνης. 

Στο νέο μοντέλο έχει γίνει επισμάλτωση και εγχάραξη, κάνοντας το καντράν του μοναδικό. Ο Caliber RTO 27 QR SID LU CL, είναι μηχανικός και έχει χειροκίνητο κούρδισμα, αποτελείται από 686 μέρη και 55 Λίθους. Προσφέρει μέγιστο power reserve 48 ώρες και το tourbillon του εκτελεί 1 περιστροφή το λεπτό. Ο μηχανισμός λειτουργεί με συχντότητα 3 Hz, ενώ η κάσα του είναι από λευκό χρυσό με κρύσταλλο ζαφειριού εμπρός και πίσω και έχει διάμετρο 42,8 mm. Φορά μπλε δερμάτινο λουράκι. 

More Stories
Ressence: Το νέο TYPE 8 S