Παρουσιάστηκε επίσημα το Moto 360

To smartWatch της Motorola, μετά από αρκετή αναμονή, είναι αλήθεια, παρουσιάστηκε με πλήρη επισημότητα και ξεκινά την εμπορική του πορεία από την αμερικανική αγορά. 

Το πρώτο smartWatch με στρογγυλή κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι, διαμέτρου 46 mm και γυαλί Gorilla Glass είναι πλέον γεγονός, παρόλο που έχουν ήδη παρουσιαστεί και άλλες προτάσεις με στρογγυλή κάσα πλέον. Το Moto 360 θα είναι διαθέσιμο έναντι 249 δολάρια στις ΗΠΑ, επομένως δεν θα πρέπει να περιμένουμε να κοστίζει περισσότερο από 250 ευρώ στην Ευρώπη. 

Αναφορικά με τα τεχνικά του χαρακτηριστικά έχει λειτουργικό σύστημα Android Wear, οθόνη διαγωνίου 1,56 ιντσών, με ανάλυση 320 x 290 pixels, τεχνολογίας LCD οπίσθιου φωτισμού, βάρος 49 γραμμάρια, ενώ στο εσωτερικό του έχει μπαταρία χωρητικότητας 320 mAh, στοιχείο που δείχνει ότι μπορεί να αντέξει περίπου μία ημέρα χωρίς φόρτιση. Επεξεργαστής της συσκευής είναι ο TI OMAP 3, με μνήμη RAM 512 MB και εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 4 GB. Συνδέεται ασύρματα με άλλες συσκευές με τεχνολογία Bluetooth 4.0 Low Energy. 

Αναφορικά με τις λειτουργίες του, υποστηρίζει όλες τις υπενθυμίσεις από το smartphone με λειτουργικό σύστημα Android 4.3 και ανώτερο, μπορεί να επεκτείνει τις δυνατότητές του με την εγκατάσταση apps, ενώ υποστηρίζει βηματόμετρο, οπτικό μετρητή καρδιακών παλμών και έχει πιστοποίηση IP67 για αντοχή στο νερό και τη σκόνη.

Δείτε και το επίσημο βίντεο παρουσίασης. 

More Stories
Νέα μοντέλα Altiplano από την Piaget